Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- با ایجاد صف‌های طویل ایجاد شده در جایگاه سوخت شهرستان چابهار و شایعه جمع‌آوری کارت‌های سوخت جایگاه‌داران، شایعه گرانی بنزین مطرح شد؛ شایعه ای که وزیر نفت آن را تکذیب کرد.
به گزارش سرویس اقتصادی خبرگزاری آریا، امروز اوجی با بیان اینکه بحث افزایش قیمت بنزین در دستور کار دولت نیست، گفت: شایعه جمع‌آوری کارت‌های سوخت جایگاه‌داران را نیز تکذیب می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جواد اوجی وزیر نفت در گفت‌وگویی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه جمع‌آوری کارت‌های سوخت جایگاه‌داران در برخی از استان‌ها صحت دارد یا خیر؟ و آیا قرار است قیمت بنزین افزایش پیدا کند؟، گفت: من امروز اعلام می‌کنم به هیچ عنوان و اصلا و اصلا نه تنها بحث افزایش قیمت بنزین مطرح نیست و این مسئله در دستور کار دولت قرار ندارد، بلکه شایعات منتشر شده در فضای مجازی و جامعه مبنی بر جمع‌آوری کارت سوخت جایگاه‌داران را کاملا تکذیب می‌کنم و در این مورد هم چیزی در دستور کار وزارت نفت و دولت قرار ندارد.

چرا شایعه گرانی بنزین مطرح می‌شود؟
عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه دشمن می‌خواهد با انتشار شایعه افزایش بنزین جامعه ایران را ملتهب کند، گفت: فعلا هیچ بحثی نه در دولت و نه در مجلس درباره افزایش قیمت بنزین مطرح نشده است.
فریدون عباسی
فریدون عباسی با بیان اینکه کارت‌های سوخت جایگاه‌داران به هیچ عنوان جمع‌آوری نشده است، درباره اینکه چرا به طور دائم شایعه گرانی بنزین مطرح می‌شود؟، گفت: این شایعه‌ها کار دشمن است و آن‌ها چنین شایعه‌هایی را در کشور پخش می‌کنند چراکه افزایش قیمت بنزین بر قیمت تمامی کالاها اثرگذار است لذا می‌خواهند با انتشار این شایعه‌ها جامعه ایران را ملتهب کنند.
نماینده مردم کازرون و کوهچنار در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دشمن به طور دائم با انتشار شایعه در فضای مجازی و سطح جامعه به دنبال رسیدن به اهداف خود است اما مردم نباید به این شایعه‌ها توجه کنند چراکه مقطع کنونی، زمان افزایش قیمت بنزین نیست، بنابراین اکنون باید اجازه داد جامعه به یک آرامش رسیده و قیمت کالاهای اساسی به تعادل برسد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: فعلا هیچ بحثی نه در دولت و نه در مجلس درباره افزایش قیمت بنزین مطرح نشده است.

دلیل صف های طویل در جایگاه‌های سوخت چابهار چیست؟
عضو کمیسیون انرژی مجلس با تاکید بر اینکه دولت برنامه‌ای برای افزایش نرخ هیچ نوع سوختی ندارد، گفت: نمی‌توان صف‌های طویل ایجاد شده در جایگاه سوخت شهرستان چابهار را به این مسئله ربط دارد.
علیرضا ورناصری  با اشاره به شایعه افزایش قیمت گازوئیل در پی صف‌های طویل ایجاد شده در  جایگاه‌های سوخت شهرستان چابهار، گفت: از آنجا که شائبه افزایش قیمت سوخت گازوئیل صحت ندارد و مسئولان ذی‌ربط در وزارت نفت و شرکت پخش و پالایش نیز بارها بر این مهم تاکید کرده‌اند، نمی‌توان صف‌های طویل ایجاد شده در جایگاه سوخت شهرستان چابهار را به این مسئله ربط دارد.
نماینده مردم مسجد سلیمان،لالی، هفتگل و اندیکا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: متاسفانه قاچاق سوخت ازجمله بنزین و گازوئیل مشکلاتی همچون کمبود سوخت در آن منطقه را به وجود ‌آورده است، بنابراین اصل موضوع یعنی تصمیم مسئولان برای افزایش قیمت سوخت گازوئیل تکذیب می‌شود لذا تصمیم خاصی در این زمینه وجود ندارد.
وی افزود: همچنین نمی‌توان صف‌های طویل ایجاد شده در جایگاه‌های سوخت شهرستان چابهار را به عدم نظارت صحیح بر جایگاه‌های سوخت ربط داد بلکه آنچه سبب این موضوع شده سوءمدیریت در جلوگیری از قاچاق سوخت است نه نظارت صحیح بر جایگاه‌های سوخت.
ورناصری با تاکید بر اینکه دولت برنامه‌ای برای افزایش نرخ هیچ نوع سوختی ندارد، بیان کرد: اگر مشکل صف‌های طویل برای دریافت سوخت در شهرها و جایگاه‌های سوخت دیگر شهرها نیز مشاهده شود آنگاه می‌توان سوءمدیریت و عدم نظارت صحیح بر جایگاه‌های سوخت را دلیل این مهم دانست.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: با تمام این اوصاف کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی موضوع را با حضور مسئولان امر پیگیری خواهد کرد.
این اظهارات در حالی است که نماینده مردم چابهار، نیک شهر، کنارک و قصرقند در مجلس با اعتقاد به اینکه دلیل صف‌های طویل ایجاد شده در جایگاه‌های سوخت شهرستان چابهار صرفا قاچاق سوخت نیست، گفت: وزارت نفت باید تعهدات خود را در راستای تامین سوخت و اعمال روش‌های مناسب توزیع به درستی انجام دهد.
معین الدین سعیدی  با اشاره به صف‌های طویل ایجاد شده در جایگاه‌های سوخت شهرستان چابهار طی روزهای اخیر، گفت: نابسامانی در توزیع فرآورده‌های نفتی در منطقه سواحل مکران دلایل متعددی دارد هرچند مسئولان وزارت نفت این موضوع را صرفا به مسئله قاچاق مرتبط می‌کنند اما با توجه به آمار رسمی معاونت امنیتی استان سیستان و بلوچستان حدود 85 درصد قاچاق سوخت از استان به خارج کشور از خارج استان صورت می‌گیرد و جزء سهمیه مردم نیست اما مسئولان به جای تمرکز بر این فساد سازمان یافته، محدودیت‌های برای سهمیه مردم منطقه ایجاد می‌کنند.
نماینده مردم چابهار، نیک شهر، کنارک و قصرقند در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در حالی طی چند روز اخیر شاهد صف‌های چند کلیومتری برای دریافت سوخت در شهرستان چابهار بودیم که این مسئله شان انسانی مردم را زیر سوال می‌برد.   
وی افزود: این شهرستان در زمانی که جمعیت آن 30 هزار نفر بود در داخل شهر 3 جایگاه سوخت وجود داشت اما اکنون که این جمعیت به 150 هزار نفر رسیده صرفا دو جایگاه فعال در منطقه وجود دارد و یک جایگاه غیرفعال شده است بنابراین در چنین شرایطی وزارت نفت باید تعهدات خود را در راستای تامین سوخت و اعمال روش‌های مناسب توزیع به درستی انجام دهد.
سعیدی با بیان اینکه به منظور پیگیری موضوع طرح سوالی را از وزیر نفت مطرح کرده است، اظهار کرد: تا زمانی که نگاه صرفا حول محور قاچاق بوده و از رفع مشکلات به این بهانه شانه خالی کرد این مشکلات ادامه خواهد داشت هرچند پدیده قاچاق وجود دارد و نهادها باید به صورت سازمان یافته با این مسئله مقابله کند اما در  کنار آن حق قانونی مردم را نیز نباید نادیده گرفت.
این نماینده مجلس با یادآوری اینکه منطقه سواحل مکران در تمام شاخص‌های توسعه‌ای رتبه آخر را دارد به همین دلیل مردم این منطقه با مشکلات عدیده‌ای رو به رو هستند، گفت: امیدوارم علاوه‌بر مدیریت بحث قاچاق سوخت و مقابله جدی نـــه با معلول‌ها بلکه با علت‌ها و سرشاخه‌های اصلی شود و جایگاه‌های عرضه فرآورده‌های نفتی در منطقه افزایش پیدا کند تا دیگر شاهد صف‌های طویل مقابل تنها 2 جایگاه سوخت منطقه نباشیم.
به گفته وی اگرچه افرادی چندین بار در صف قرار می‌گیرند و به خودروهای خود سوخت میزنند و این یکی از عوامل کمبود بنزین است اما اصل مشکل، کمبود جایگاه و سوخت است.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از حذف کارت‌های سوخت در شهرستان چابهار، بیان کرد: بسیاری از گردشگران در این منطقه به دلیل عمل نکردن کارت‌های سوخت دچار مشکل می‌شوند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: گرانی بنزین جایگاه های سوخت شهرستان چابهار کارت های سوخت جایگاه داران عضو کمیسیون انرژی مجلس مجلس شورای اسلامی جایگاه های سوخت افزایش قیمت بنزین جمع آوری کارت نماینده مردم جایگاه سوخت قاچاق سوخت وزارت نفت شایعه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۵۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم

رییس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌هایی که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «غلامرضا نوری قزلجه» با اشاره به آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: در مجلس آینده حتماً فراکسیونی تحت عنوان فراکسیون «مستقلین» خواهیم داشت؛ البته مستقلین نام پیش‌فرض و آن چیزی است که طی چند سال اخیر در ادبیات سیاسی ما مطرح شده، اما اعضا هر اسم دیگری را برای این فراکسیون انتخاب کنند، همان خواهد شد.

وی ادامه داد: رایزنی‌های اولیه بین منتخبان مجلس دوازدهم اعم از نمایندگان ادوار، نمایندگان فعلی و نمایندگان جدید انجام و قرار بر این شده است که افرادی با مشی اصلاح‌طلبی، میان‌رو و همچنین اصولگرایان معتدل و مستقل همگی در یک فراکسیون سیاسی تحت عنوان «مستقلین» یا هر نام دیگری که اعضا درباره آن به توافق برسند، باشیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس تصریح کرد: بدون احتساب افرادی که در دور دوم انتخابات به مجلس دوازدهم راه می‌یابند، فعلاً حدود ۸۰ نفر از افرادی که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند، مشی سیاسی مستقل یا میانه‌رو دارند. امیدوارم نتایج در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم به گونه‌ای باشد که تعداد نمایندگان مستقل مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر برسد.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس دوازدهم درباره آرایش سیاسی احتمالی اصولگرایان در مجلس آینده، گفت: در مجلس یازدهم یک فراکسیون تحت عنوان فراکسیون «اکثریت» یا فراکسیون «انقلاب اسلامی» داشتیم که در نیمه دوم مجلس یازدهم تا حدودی به اختلاف برخوردند.

نوری قزلجه تصریح کرد: آنطور که زمزمه آن به گوش می‌رسد و بر اساس کاندیدا‌هایی که برای ریاست مجلس آینده مطرح هستند، به احتمال بسیار زیاد اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت و پیش‌بینی می‌کنم دو یا حتی ۳ فراکسیون سیاسی داشته باشند.

منتخب مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم، گفت: افراد میانه‌رو و مستقل مجلس آینده، این موضوع را منوط به شکل‌گیری فراکسیون کرده‌اند و در اولین مجمع فراکسیون به دنبال آن هستیم که این موضوع را مطرح کنیم. البته برای پست‌ها و ارکان دیگر مجلس و اعضای هیأت‌رییسه هم بحث و تبادل نظر خواهیم داشت.

وی ادامه داد: گزینه ما برای ریاست مجلس به این موضوع بستگی دارد که ببینیم تعامل فراکسیون‌های روبرو چگونه خواهد بود و آیا آنان با هم متحد می‌شوند یا آنکه اصولگرایان تعدد فراکسیونی پیدا می‌کنند. به هر صورت در اولین مجمعی که قبل از انتخابات هیأت‌رییسه برگزار خواهیم کرد، حتماً بنا داریم این موضوعات را مطرح کنیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌های که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: افراد زیادی مطرح هستند و بنده نمی‌خواهم اسم ببرم؛ در واقع افرادی برای ریاست مجلس مطرح هستند که یا خودشان با ما صحبت کردند یا از طرف آنان کسانی با ما صحبت کردند یا در رسانه‌ها شنیدیم؛ حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

نوری قزلجه تاکید کرد: قطعاً هیچیک از این گزینه‌ها الان نمی‌توانند به طور قطع خود را رئیس مجلس آینده بدانند؛ در واقع هیچیک نمی‌توانند با ضریب اطمینان و احتمال بالا بگویند که رئیس مجلس دوازدهم می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گزینه‌های ریاست مجلس دوازدهم برای کسب این کرسی شانس برابر دارند، گفت: خیر؛ شانس این افراد متفاوت است، اما اینکه بگوییم یکی از این افراد، شانس قطعی یا احتمال بیشتری برای ریاست مجلس دارد، این‌گونه هم نیست؛ این موضوع یک مقدار پیچیده است.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مردم در انتخاب رئیس مجلس حتماً بازخورد‌هایی را که از انتخابات گرفتند، باید لحاظ کنند و باید علی‌القاعده نظرات افکار عمومی و وضعیت آرای انتخابات در این موضوع دخیل باشد و مجلس نباید بدون توجه به این موارد تصمیم بگیرد.

نوری قزلجه تصریح کرد: بر این اساس، بحث هیأت‌رییسه به خصوص رئیس مجلس یک موضوع پیچیده و چالشی خواهد بود و رقابت‌ها برای آن هم جدی خواهد بود.

دیگر خبرها

  • معمای بنزین در ایران
  • اظهار نظر یک نماینده؛ سهمیه بنزین در کارت ملی شارژ می‌شود؟
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • ماجرای ضرب‌الاجل قالیباف به دولت چیست؟
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول
  • بنزین در امارات گران می‌شود
  • افزایش ۲۵ درصدی مصرف سوخت هواپیما در چابهار با افزایش ۳۸ درصدی پروازها
  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین